Schoonheidsinstituut Relax

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een korte vorm van drukpuntmassage, waarbij de ontvanger op een ergonomische stoel zit. Gedurende 20 a 30 minuten worden hoofd, nek, schouders, armen en handen, rug en heupen bewerkt. Deze behandeling is ideaal voor werknemers in bedrijven of voor de moderne mens met weinig tijd, terwijl de weldoende effecten ervan op vrij korte termijn verregaand zijn. Werkt tegelijkertijd ontspannend en tonifiërend.

Deze massage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage. De achtergrondfilsofie van deze oosterse denkwijze is vooral om disharmonie en ziekte te voorkomen; preventie is belangrijk dus.

Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop en het lymfesysteem te stimuleren, de energie beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Men voelt zich zowel ontspannen als energieker.  Prijs per 20min 20€, voor 30min 30€.

Voordelen van stoelmassage:

  • Stoelmassage kan nagenoeg overal gegeven worden, zoals op beurzen, congressen ,feestjes, in bedrijven, gezondheidscentra, winkels, kapsalons, schoonheidinstituten, kiné-praktijken, sportscholen, vliegvelden en tal van andere locaties.
  • Stoelmassage heeft een lage drempel en is dus toegankelijk voor veel mensen.
  • Stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven.
  • Er komt geen olie aan te pas, dus geen plakkerig gevoel na een massage. Men kan direct weer over tot de orde van de dag.
  • Men voelt zich zittend vaak comfortabeler dan liggend.
  • Een kortere massage maakt het financieel voordeliger.
  • Vraagt weinig tijd en toch zeer efficiënt

Belangrijk ! De massage is niet bedoeld ter behandeling van medische klachten en is niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die van plan zijn binnenkort zwanger te worden!!!
 

De massages zijn enkel voor vrouwen.