Schoonheidsinstituut Relax

 SILKY OAKS CONTOUR WRAP

 

*** SLANK ZONDER MOEITE ***

 
Voel het verschil.
De Silky Oaks® Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling. Oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten, wordt de Contour Wrap vooral omwille van zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast. De Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt en ve...rstrakt de huid, ontgift het lichaam, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies.
 
Versteviging en verstrakking
Het is niet ongewoon dat een klant na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, heeft baat bij deze verzorging. Tevens doen we aan cosmetisch maatwerk, doordat we tijdens de behandeling probleemzones zoals billen, dijen, borsten en buik extra kunnen behandelen.
 
Een revitaliserende behandeling
De elastische windels welke gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing, omvatten het lichaam in een warme omslag. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en gaan langs deze weg het lichaam trachten te verlaten. De windels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten terug af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft je na een behandeling helemaal niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg. Met de Contour Wrap gaat men zich lekkerder in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in minder dan 2 uur voltooid.
 
Een meetbaar verschil
De Silky Oaks® Contour Wrap wordt aangeboden met een dubbele garantie op resultaat. • Een klant verliest bij haar eerste behandeling minstens 15 cm in lichaamsomtrek of zal de behandeling niet hoeven te betalen. • Op voorwaarde dat er geen gewichtstoename is moet het verlies in lichaamsomtrek ook na een maand minstens 15 centimeter zijn of de klant kan de behandeling gratis overdoen. Met de Silky Oaks® Contour Wrap gaan we niet rechtstreeks gewichtverlies bekomen, maar de behandeling geeft uitzonderlijk goede resultaten in combinatie met een vermageringskuur.
 
Advies voor een slanker en gezonder lichaam
We raden iedereen een kuur van 3 behandelingen aan. Of je meer behandelingen nodig hebt hangt af van het totale centimeterverlies dat je wenst te bereiken, of je de behandeling combineert met een dieet, hoe los je huid op bepaalde plaatsen is en hoe vast de reeds gevormde cellulitis is. De afslankende werking van de behandeling is heel populair, het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding worden. Niettemin blijven de gezondheidsaspecten van de behandeling van centraal belang.
 
De Silky Oaks® Contour Wrap
  • Werkt op plaatsen waar moeilijk afslanking bekomen kan worden 
  • Is een geweldige start voor een vermageringskuur
  • Verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies 
  • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid 
  • Is voor iedereen die er goed uit wil zien – snel!!! 
Voor verder vragen kan je me altijd contacteren per telefoon of mail.