Schoonheidsinstituut Relax

Maria  Galland heeft intensief gezocht naar een dermatologisch geïnspireerd verzorgingssysteem voor huidvernieuwing. Die doorbraak is gelukt met SYSTEME DERMATOLOGIQUE.

 
De ontwikkeling van deze sensationele systeemverzorging begint bij de vakkennis van MARIA GALLAND over de huid en haar functies, haar verandering bij het verouderingsproces en specifieke huidproblemen. Op basis van deze kennis werden, heel doelgericht, recepten ontwikkeld, die systematisch een antwoord hebben op de verschillende huidproblemen.
 
SYSTÈME DERMATOLOGIQUE ondersteunt de huid niet alleen bij haar regeneratieproces, maar stimuleert haar ook voor meer actie; op deze manier wordt het tempo van de celvernieuwing aanmerkelijk verhoogd. Of het nu gaat om anti-aging, het normaliseren van de onzuivere huid of bescherming en herstel van de gestresste huid - SYSTÈME DERMATOLOGIQUE kan voldoen aan de meest uiteenlopende cosmetische doelen:
 
Preventie om de huidfuncties in stand te houden 
Regeneratie van de bovenste huidlagen
Duurzame activering van de huidfuncties
Verfijning van het huidreliëf 
Vermindering van pigmentstoornissen 
Normalisering van de onzuivere huid 
Versterking van de gevoelige huid 
Hulp bij de geïrriteerde huid 
Een anti-aging effect 
Vermindering van oxidatieve stress 
Begeleidende voor- en nabehandeling bij chirurgische liftings 
Versteviging van het huidweefsel
 
Voor meer informatie kan je mij altijd contacteren of een kijkje nemen op de website van Maria Galland. www.maria-galland.be